[Skip to Content]

Eyesential


Product foto 1Eyesential is een speciaal ontwikkelde cosmetische "quick fix" die de lijntjes, wallen, donkere kringen en rimpels rond de ogen doet verdwijnen in slechts enkele minuten. Professionele make-up artists in Hollywood gebruikten het al 30 jaar, maar nu is het ook voor thuisgebruik ontwikkeld.

Het effect van Eyesential kan zo drastisch zijn, dat u het zelf moet ervaren om het te kunnen geloven. Eyesential is dan ook perfect voor speciale gelegenheden, maar kan zonder problemen ook dagelijks worden gebruikt.

Product foto 2Hoe werkt het...

Als u Eyesential heeft aangebracht kunt u gewoon uw make-up aanbrengen, de unieke formule zorgt ervoor dat slechts een dun filmlaagje het gewenste resultaat geeft.

Eyesential is zeer eenvoudig aan te brengen. U reinigt de huid rond de ogen en brengt met een vingertop een kleine hoeveelheid Eyesential lotion aan, daarna brengt u de lotion van de binnenste contouren naar buiten toe aan. Gedurende het droogproces is het belangrijk dat u gedurende 2 a 3 minuten enig gezicht beweging vermijd. Na het aanbrengen voelt de huid strakker aan, dit gevoel verdwijnt na een korte tijd.

Eyesential is dermatologisch getest, bevat geen AHA (Alfa-hydroxyzuren), proteïnen of elastines en is niet getest op proefdieren.

1. EYESENTIAL is een licht serum en dient u goed te schudden voor elk gebruik.
2. EYESENTIAL alleen aanbrengen op een goed gereinigde huid.
3. Breng slechts een kleine hoeveelheid aan onder het oog en verdeel het serum als een half maantje.
4. Na het aanbrengen gelieve het oog niet toeknijpen gedurende 2 tot 3 minuten. Vermijd beweging en/of enig gezichtsuitdrukking gedurende de droogtijd voor een optimaal resultaat.
5. Tijdens het drogen vormt EYESENTIAL een onzichtbaar film laagje op de huid en wordt de huid onder de ogen verzacht. Vermijd wrijving of aanraking van de behandelde gebieden om het resultaat zo lang mogelijk te behouden.
6. Nadat EYESENTIAL is opgedroogd kunt u uw gebruikelijke make-up aanbrengen. Om de werking van het effect niet te verstoren, dient u o.a. foundation, concealer of poeder make-up altijd op een deppende manier aan te brengen.

Product foto 3Ingrediënten

Aqua / Silicaat van het natrium / Magnesium Aluminium Silicaat / Iron Oxiden / Propylene / Glycol / Methylparaben / Propylparaben

Classificatie

EYESENTIAL is geclassificeerd als "decoratieve" cosmetica, zoals mascara, eyeliner en lippenstift, en wordt daarom beschouwd als veilig te gebruiken.

Het belangrijkste ingrediënt van EYESENTIAL is verfijnd en gezuiverd natuurlijke klei, waarvan bekend is dat er geen allergieën kunnen optreden. Het bevat geen schadelijke stoffen zoals AHA's (alpha hydroxy acids), proteinent of elastine, dus zeer zacht en veilig voor de huid voor dagelijks gebruik.
Schoonheidssalon Beauty 2C