[Skip to Content]

Medcos


Product foto 1Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. Maar Waarom al deze moeite nog als u ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Dit kan nu met MedCos IPL.

Met het innovatieve MedCos IPL apparaat is het voor zowel vrouw als man mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. De effectiviteit en de veiligheid van de IPL behandelingen berusten op grondig bewijs, welk door de jaren heen is verzameld door wetenschappers en internationale vooraanstaande huidklinieken.

Product foto 2Door het grote oppervlak van de behandelkop en de snelle flitsinterval kan met de MedCos IPL in vergelijking met andere IPL merken tot 50% sneller en comfortabeler behandeld worden.

De behandelingen met de MedCos IPL zijn nagenoeg pijnloos.

Product foto 3De MedCos IPL methode is niet zomaar een IPL systeem namelijk om het volgende:

- Het MedCos IPL apparaat is voorzien van de nieuwste technologie;
- De behandelingen zijn zeer snel uitgevoerd;
- Het is sneller, veiliger en goedkoper dan laserbehandelingen (harsen, scheren..);
- De Medcosspecialisten zijn door MedCos opgeleid en officieel gecertificeerd. Dit biedt zekerheid dat de behandeling snel, professioneel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Meer informatie?
Indien u gerichter informatie wilt over de behandelingen met de MedCos IPL maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek en testflits! U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06 41 828 028.
Schoonheidssalon Beauty 2C