[Skip to Content]

Neoderma


Product foto 1Neoderma Biopeeling
De Neoderma Biopeeling wordt toegepast bij de volgende aandoeningen:
- rimpels
- verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid
- grove poriën
- onzuivere, vette huid met mee-eters
- acne
- rosacea
- littekens (o.a. na acne)
- pigmentvlekken bruine en rode vlekken die ontstaan zijn door diepe ontstekingen, sproeten, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken.

Product foto 2De Peeling
De Neoderma Biopeeling, evenals de andere Neoderma producten, is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon.

Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog / kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn), de klant hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.

De behandeling
De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden: Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig in gemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crème masker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon.
Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acne kan zich een 'explosie' van puistjes voordoen, een tot enkele dagen na de behandeling. De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog tien dagen in huid door.

Toepassing
Product foto 3Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid. Toepasbaar als eenmalige bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 maal binnen 10 dagen). In geval van een gevoelige huid en lichaamsbehandeling echter eenmaal per week, tot het gewenst resultaat is bereikt. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren adviseren wij elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd.

Uniek is dat met de peeling 3 a 4 huidproblemen in een keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon in de zon, maar met de Neoderma Blue Blood Sun Block (die waterproof is en waar dus make-up overheen kan). Ook kunt u uzelf gewoon wassen. Na de behandeling is het beter gedurende een week niet onder de zonnebank te gaan, wegens gevaar voor uitdroging van de huid.

Tijdens en tot minimaal 10 dagen na afloop van een kuur, mogen alleen Neoderma huidverzorgingsproducten gebruikt worden. Ze ondersteunen de behandeling; het effect van de behandeling wordt daardoor namelijk versterkt, vooral door de perfluorcarbon in verschillende Neoderma huidverzorgingsproducten. Deze vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingsremmende en regenerende werking.

Meer informatie?
Indien u gerichter informatie wilt over de behandelingen van Neoderma, neemt u dan gerust contact op met Angela Laarhoven te bereiken op telefoonnummer: 06 41 828 028.
Schoonheidssalon Beauty 2C